Κυριακή, Μαΐου 12, 2019

About Blog | Σχετικά με το ιστολόγιο



Memory
attica-memory.blogspot.com

Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε αρχικά με την ονομασία "travelers-PassaGe-in-Marathon.blogspot.com" και το σκεπτικό ήταν να προωθήσει ένα προσωπικό χώρο σε κατοικία ενοικίασης Airbnb. Όμως αυτή η ιδέα επειδή ναυάγησε πριν ακόμα ξεκινήσει, αποφάσισα παρά του ότι έχω ακόμα άλλα 10 ιστολόγια, να το κρατήσω και να το διαμορφώσω ως ιστότοπο μνήμης για τις δύο περιοχές που έχω περισσότερο συναισθηματικό δέσιμο. Αυτής της περιοχής στην οποία γεννήθηκα και είναι η Αγία Βαρβάρα (Αιγάλεω) και την Νέα Μάκρη (στην οποία θέλω να μείνω μόνιμα κάποια στιγμή) η οποία πλέον είναι κομμάτι του νέου δήμου Μαραθώνα.

Και οι δύο φυσικά περιοχές βρίσκονται στο νομό Αττικής. Εδώ θα ανεβάζω σχετικά με τους δήμους αυτούς αναρτήσεις ιστορικού κυρίως ενδιαφέροντος αλλά και από τους όμορους δήμους που έχω αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια όπως αυτούς του Κορυδαλλού, του Αιγάλεω, της Νίκαιας και του Χαϊδαρίου, όπου γειτνιάζει η Αγία Βαρβάρα και του Μαραθώνα όπου γειτνιάζει η Νέα Μάκρη (πριν τις συγχωνεύσεις των δήμων).

Καλό να υπάρχει Μνήμη στους Πολίτες και κυρίως Ιστορική (Πολιτική) Μνήμη. Βέβαια σε μια εποχή που ψάχνεις με το κιάλι τους χειραφετημένους-Πολίτες -αφού έχουμε πήξει στους ιδιώτες/καταναλωτές- αποφάσισα να την κάνω οριστικά και αμετάκλητα τουλάχιστον από τα μεγάλα social media όπως αυτά του facebook, twitter, instagram και whatsapp (οι λόγοι ΕΔΏ) και να ασχοληθώ δημιουργικά (όσον αφορά το διαδικτυακό κομμάτι) με τα ιστολόγια μου που έφτασαν αισίως τον αριθμό 11 και μάλλον θα σταματήσουν οριστικά πια εδώ.

Καλώς ήρθατε.

τελευταία ανανέωση ανάρτησης 5-1-2023



για οτιδήποτε θέλετε επικοινωνήστε
με τον διαχειριστή, κάτοχο και συντάκτη των ιστολογίων
Ευχαριστώ για το πέρασμα σας από εδώ!
for anything you want contact
with administrator, owner and author of the blogs
Thank you for passing by from here!

seizeTHEsky_copyright©2007-2023


Δεν υπάρχουν σχόλια: